Nyhed:

Fodbolden ruller for Thy For Ukraine

Under fredagens kamp på Lerpytter blev der samlet ind til Thy For Ukraine. En signeret trøje fra tidligere Thisted FC spiller, Tobias Mølgaard, var hovedattraktionen.

Det lykkedes ikke herrerne i 2. div. at sende Skive IK hjem med et nederlag, da der i fredags var lokalbrag på grønsværen i Thisted. Til gengæld lykkedes det i stor stil at samle ind, og sende et flot bidrag videre til Thy For Ukraine indsamlingen.

Thisted FC Elite havde dels – med sponsorernes velsignelse – ryddet storskærmen for deres reklameplads under kampen til fordel for en opfordring om at støtte op om indsamlingen og sende et beløb afsted. Gjorde de det var det med i en lodtrækning om et par præmier. Derudover afholdt klubben en auktion under et erhvervs-arrangement forud for kampen. Her var loungen pyntet i de ukrainske blå-gule farver og de indbudte kunne byde på en signeret spilletrøje fra tidligere TFC-profil Tobias Mølgaard, som i dag spiller i Vejle BK.

– Vi støtter op om Thy For Ukraine-indsamlingen, fordi pengene går til et vigtigt og lige nu meget nødvendigt formål. Måske tæller det, vi samler ind ikke så meget i det store billede, men vi mener, det er vigtigt at bidrage med det, vi kan, og også vise andre, at alt tæller. Vi står stærkere, når vi står sammen, siger Peter Friis, direktør i Thisted FC.

Rød spilletrøje i høj kurs
Budrunden for Tobias Mølgaards signerede Vejle-trøje begyndte på 500,- kr. men landede helt oppe på 10.000,- kr. inden auktionarius kunne sige ”solgt”.

Det var bagefter en både glad og ydmyg Mølgaard, som mødte køberen, Thomas Bach, direktør i RoofTG Nordic:

– At trøjen gik til 10.000,- kr. var mere, end jeg selv havde forventet, men det vidner også om, at det formål, som pengene går til, er vigtigt, siger Tobias Mølgaard.

Præcist hvor meget, det samlede initiativ ender med at generere til Thy For Ukraine er ikke opgjort, da klubben holder muligheden for donationer åben til på fredag, men fra sidste fredags arrangement har de foreløbigt sendt 10.000,- kr. videre.