Nyhed:

Entreindtægter gik til Ukraine

Efter flere års ufrivillig pause grundet Corona, kunne Hurup Gymnastik og Ungdomsforening den 18. marts endelig igen afholde gymnastikopvisning.

Bestyrelsen, instruktører og alle gymnasterne havde set frem til årets opvisning, og de mange mennesker samlet gav anledning til at vælge at gå med i Thy For Ukraine. Det fortæller Bettina Madsen, der er næstformand i Hurup Gymnastik og Ungdomsforening:

– Vi kan som forening godt lide at vise, at vi er her, og vi deltager gerne i andet end det, som måske lige har med sporten at gøre. Vi har mange ukrainere i vores nærmiljø, så på den måde var det nærliggende at vælge at hjælpe på den her måde, siger hun.

Bestyrelsen valgte, at alle entreindtægterne fra årets opvisning i Hurup Hallen skulle doneres til ”Thy for Ukraine”. Billetprisen var sat op fra 30,- til 50,- kroner og folk var velkomne til at sende mere afsted. Det endte med en samlet donation på 22.289,- kroner.

– Det var helt fantastisk, at gymnasterne efter tre år uden opvisninger igen fik lov til at vise alt hvad de har lært gennem sæsonen. Vi havde en fyldt hal, og vi rigtig stolte over og taknemmelige for, at så mange mennesker havde lyst til at bakke op om vores engagement, siger Bettina Madsen.

Til opvisningen i år, havde Hurup Gymnastik og Ungdomsforening selv seks hold på gulvet, og derudover var der besøg af TGI Danseholdet fra Thisted, DGI’s to landsdelshold, med mange lokale gymnaster på samt Lomborg Gymnastik efterskole.